Uitrustingsgoederen

OmniShore.
Uitzonderlijke stutkracht.
Voor ultieme veiligheid.

Elke stutoperatie vereist unieke vaardigheden. Tijd voor een even unieke uitrusting. Holmatro OmniShore is de gloednieuwe serie stutmaterialen van dezelfde ingenieurs die je de Pentheon redgereedschappen hebben gebracht. Een revolutionair stutsysteem dat van de grond af opnieuw ontwikkeld is en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

OmniShore beschikt over geavanceerde, gepatenteerde innovaties, waardoor hulpverleners snel en veilig kunnen reageren in elk denkbaar stutscenario.

Het meest compacte maar complete systeem ooit.

OmniShore heeft een beperkt aantal componenten, waardoor je ieder stutscenario veilig en succesvol aankunt. Of het nu gaat om het stutten van voertuigen, greppels, hoogteankerpunten of gebouwen, OmniShore kan het allemaal.

Stutten van voertuigen

Met OmniShore kun je feilloos bevrijdingen uit voertuigen uitvoeren, of het nu gaat om gecontroleerde voertuigstabilisatie of heffen.

Stutten in greppels

OmniShore helpt je meerdere veilige zones te creëren in (on)diepe greppels door het revolutionaliseren van de manier waarop je wanden kunt stutten om instorting te voorkomen.

Hoogteankerpunten

OmniShore geeft je alles wat je nodig hebt om hoogteankerpunten te bouwen om zelfs de meest uitdagende reddingen op hoogte aan te kunnen.

Stutten van gebouwen

OmniShore biedt je de meest innovatieve, snelle en veilige manier om een gebouw te ondersteunen met schoren, stempels en meerdere andere constructies om instorting te voorkomen.

Eén enkel stutsysteem voor alle toepassingen

OmniShore is 's werelds eerste en enige stutoplossing waarmee je elke applicatie kunt bouwen met een systeem van slechts zes verschillende stutten. Met OmniShore heb je alles wat je nodig hebt, ongeacht de situatie.

03 mei, 2024