Brandweervoertuigen

Sinds meer dan 50 jaar ontwikkelt en produceert Vanassche Firefighting Engineering brandweervoertuigen. Het bedrijf is één van de leidende fabrikanten van multifunctionele autopompen en tankwagens. Daarnaast bouwt het ook innovatieve schuimblusvoertuigen, duikersvoertuigen, snelle hulpwagens, bosbrandvoertuigen, signalisatievoertuigen en speciale voertuigen voor industriële brandbestrijding. De opbouw van de voertuigen gebeurt in eigen beheer in onze moderne bedrijfshallen in Harelbeke.

Autopompen

Multifunctionele autopompen, ook wel tankautospuiten genoemd, zijn een onmisbaar basisvoertuig bij de brandweer.

Tankwagens

Vanassche FFE bouwt moderne tankwagens die voldoen aan uw technische specificaties en functionele wensen.

 

Industriële brandweervoertuigen

Vanassche FFE bouwt industriële autopompen en schuimblusvoertuigen voor de chemische industrie.

Bosbrandtankwagens

Voor het bestrijden van bos- en heidebranden kan u bij Vanassche FFE terecht.

Duikerswagens

Vanassche FFE is uw partner voor het bouwen van duikerswagens op verschillende chassisvarianten.

Signalisatiewagens

Signalisatiewagens zijn onmisbare hulpverleningsvoertuigen.  U kan zowel voor het voertuig als voor de inrichting en uitrusting bij Vanassche FFE terecht.

Haakarmvoertuigen

Vanassche FFE is uw partner wat betreft de prioritaire installatie van uw haakarmvoertuig en staat in voor de installatie van flits- en werklichten, achteruitrij- en dodehoekcamera's, bedieningspanelen voor prioritaire installaties.

Diverse voertuigen

Vanassche FFE is uw partner voor het bouwen van een breed scala aan brandweervoertuigen zoals commandowagens, snelle hulpwagens, IGS- en milieuwagens, materiaalwagens, etc.