ref. 99033376

HOOLIGAN TOOL 76CM STANDARD CLAW

Gereedschap algemeen

    Wereldwijd in gebruik bij brandweerkorpsen en hulporganisaties
    Multifunctioneel, één gereedschap voor vele toepassingen
    Geperfectioneerde vorm van de kop en de klauwen
    Onverwoestbaar dankzij speciale staallegering

OMSCHRIJVING
De originele Paratech Hooligan-Tools worden wereldwijd gewaardeerd vanwege hun multifunctionaliteit, stabiliteit en robuustheid. Ze kunnen niet alleen deuren openbreken, maar ook hameren, spijkers trekken, plaatwerk snijden, gaten ponsen, sloten openbreken en vele andere toepassingen snel uitvoeren in noodgevallen.
De kop en klauw van de Hooligan-Tools zijn gesmeed en gehard uit hooggelegeerd staal. Ze worden op de 25 mm dikke, antislip handgreepstang gedrukt en bovendien met pennen beveiligd. Ze zijn dus praktisch onlosmakelijk verbonden met de handgreep.
Hooligan-Tools zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en uitvoeringen, altijd optimaal afgestemd op het gebruiksdoel.
De haak is lang, scherp, taps toelopend en licht gebogen om in een slot of klink te passen.
De eendenbek is lang met een lichte helling om ramen en deuren te forceren.
De standaard klauwvariant heeft machinaal geslepen klauwen, een verzonken spijker-/pin-trekker en parallelle openingen die zo zijn gedimensioneerd dat ze in gasafsluiters passen.
De variant met metaal snijdende klauw heeft een machinaal geslepen metalen snijrand die is ontworpen voor het snijden van dik metaal en composietmaterialen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
- Met hefboomklauw
- Materiaal: hoog gelegeerd staal
- Lengte: 761 mm
- Diameter stang: 25 mm (1”)
- Gewicht: 5 kg