Plan van aanpak EN

Gespecialiseerde vakkennis, respect voor uw wensen én het nakomen van gemaakte afspraken staan centraal in onze aanpak. (VERTALING??)

Meeting, overleg en prijsvoorstel EN

De constructie van een nieuw voertuig, het aanpassen van een bestaande inrichting of het ontwerpen van een nieuw project: de kennis die we doorheen de jaren hebben opgebouwd stelt ons in staat u verder te helpen. In overleg met u analyseren we uw behoefte. Daarna zorgen we voor een passende oplossing, op maat van uw verwachting.

Ontwerp en voorstel

Onze R&D-afdeling ontwerpt brandweervoertuigen en projecten op basis van de technische specificaties en de functionele wensen van de klant. Hiervoor beschikt ze over de meest recente ontwerpmiddelen en een team van enthousiaste, ervaren en geëngageerde medewerkers. Onze efficiënte ontwerpmethode garandeert dat onze producten aan uw wensen voldoen en resulteert ook steeds in kwalitatieve, betrouwbare en veilige realisaties.

Constructie en montage

Op basis van de ontwerpen van onze R&D-afdeling worden de componenten zorgvuldig vervaardigd of bij performante toeleveranciers besteld. Vervolgens worden ze geassembleerd. Van elk onderdeel dat niet in de handel te krijgen is, wordt een constructietekening gemaakt met materiaalspecificaties en scherpe toleranties. Hierdoor kan de assemblage met zorg en professionalisme gebeuren. Alle materialen die we gebruiken zijn degelijk beschermd tegen corrosie door materiaalkeuze (RVS), elektrolytische bescherming (geanodiseerd aluminium) of speciale behandeling zoals metallisatie, KTL-bekleding, enz.

Inrichting

Elke inrichting van een brandweervoertuig of project wordt door de R&D-afdeling gedetailleerd in 3D getekend.

Op die manier zorgen we voor een optimale en ergonomische benutting van de opslagruimte. Daarna wordt de tekening ter goedkeuring voor uitvoering voorgelegd aan de klant. Bovenal verzekert deze werkwijze dat het concept voldoet aan de wensen van de klant. Alle bevestigingsmiddelen, schuiven, draaivakken en legborden worden ontwikkeld met zin voor eenvoud, veiligheid en duurzaamheid.

Testen en afwerking

Ons proefstation is uitgerust is met de modernste apparatuur en laat toe dat voertuigpompen in zo realistisch mogelijke omstandigheden getest worden. Voor iedere ingebruikname van een nieuwe pomp en na iedere herstelling worden deze pompen uitgebreid getest.  Zo kan u rekenen op bewezen prestaties in uiteenlopende omstandigheden.

Aan de hand van een controlelijst voor kwaliteitsmanagement (QMS) wordt elk brandweervoertuig of project voor oplevering onderworpen aan een grondige eindcontrole.

Scholing en oplevering

Bij complexe oplossingen of indien vereist in de technische specificaties voorzien we een passende opleiding voor de gebruiker bij de oplevering van het brandweervoertuig of project.

Nazorg

Vanassche Firefighting Engineering streeft naar uw algemene tevredenheid op langere termijn. Zo willen we u ontzorgen van de opvolging en de uitvoering van periodiek onderhoud en herstellingen binnen of buiten de contractuele waarborg. Hiervoor kan u een beroep doen op het onafhankelijk servicebedrijf Vanassche Services. In de eerste plaats zoekt Vanassche Services steeds naar oplossingen voor eventuele problemen en waken zij over uw tevredenheid. Ongeacht de herstelling onder de contractuele waarborg valt of niet.