brandweermateriaal en brandweerwagens zoeken
Vanassche homepage
homepagina
Vanassche homepage
afdrukken
Vanassche homepage
contact
Vanassche homepage
français

Bedrijf

VANASSCHE FFE NVVANASSCHE SERVICES NV

VANASSCHE FIREFIGHTING ENGINEERING NV

VANASSCHE FFE NV, opgericht in 1952, is een toonaangevende onderneming met een 50-tal medewerkers gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van brandweervoertuigen voor openbare en industriŽle brandweerdiensten.
VANASSCHE FFE NV is tevens verdeler van een aantal wereldmerken inzake brandweeruitrustingen en interventiematerieel.
VANASSCHE FFE NV is reeds ISO 9001 (certificaatnr: BQA_QMS019_C_2017327) gecertificeerd sinds 1998 met betrekking tot alle activiteiten.

VANASSCHE FFE NV - ONTWERP

VANASSCHE FFE NV ONTWERP

De R&D-afdeling ontwerpt de voertuigen en projecten op basis van de technische specificaties en de functionele wensen van de klant. De R&D-afdeling beschikt hiertoe over de meest recentste ontwerpmiddelen en laat zich niet zelden adviseren door externe specialisten: A. Ziegler & Co KG, Duitslands grootste brandweervoertuigbouwer, Flanders Drive, het Belgisch onderzoekcentrum voor automotive bedrijven, e.a. Onze efficiente ontwerpmethode staat niet alleen borg voor een product dat aan uw wensen voldoet maar levert tevens een belangrijke bijdrage tot de kwaliteit, de betrouwbaarheid en veiligheid van onze realisaties.
VANASSCHE FFE NV - ONTWERP
VANASSCHE FFE NV - ONTWERP
VANASSCHE FFE NV - ONTWERP
VANASSCHE FFE NV - CONSTRUCTIE EN MONTAGE

VANASSCHE FFE NV CONSTRUCTIE EN MONTAGE

Op basis van de ontwerpen van R&D worden de componenten zorgvuldig vervaardigd en geassembleerd. Van elk onderdeel is vooraf een constructietekening gemaakt met materiaalspecificaties en scherpe toleranties. De assemblage kan daardoor met zorg en professionalisme uitgevoerd worden. Alle gebruikte materialen zijn degelijk beschermd tegen corrosie door materiaalkeuze (RVS), elektrolytische bescherming (geanodiseerd aluminium) of speciale behandeling zoals metallisatie, KTL-bekleding, enz.
VANASSCHE FFE NV - INRICHTING

VANASSCHE FFE NV INRICHTING

De inrichting van brandweervoertuigen wordt vooraf door de R&D-afdeling getekend en aan de klant ter goedkeuring voorgelegd. Deze methode leidt tot een optimalisatie en ergonomische benutting van de opslagruimte. Alle bevestigingsmiddelen, schuiven, draaivakken en legborden zijn met zin voor eenvoud veiligheid en duurzaamheid ontwikkeld.
VANASSCHE FFE NV - MAGAZIJN PRODUCTIE

VANASSCHE FFE NV MAGAZIJN PRODUCTIE

Een modern productiemagazijn waar voor elke opdracht de nodige componenten en onderdelen ďjust-in-timeĒ worden verzameld en aan de werkplaats bezorgd. Het magazijn biedt tevens onderdak aan een belangrijke voorraad wisselstukken ten behoeve van de dienst na verkoop.
VANASSCHE FFE NV - PROEFSTATION

VANASSCHE FFE NV PROEFSTATION

Om de voertuigpompen zo realistisch mogelijk te kunnen testen, beschikken we over een proefstation dat uitgerust is met de modernste apparatuur. Voor iedere ingebruikname van een nieuwe pomp en na iedere herstelling wordt de pomp uitgebreid getest zodat u kunt rekenen op bewezen prestaties in uiteenlopende omstandigheden.
VANASSCHE FFE NV - PROEFSTATION
VANASSCHE FFE NV - PROEFSTATION
VANASSCHE FFE NV - PROEFSTATION
VANASSCHE FFE NV - BRANDWEERSHOP

VANASSCHE FFE NV BRANDWEERSHOP

Een bezoekje aan onze brandweershop langs de Brugsesteenweg 2 loont zeker de moeite. We zijn er u graag van dienst met deskundige informatie over onze producten. Onze toonzaal is vrijblijvend toegankelijk van maandag t.e.m. vrijdag van 8u tot 12u en van 13u tot 17u.

VANASSCHE SERVICES NV

VANASSCHE SERVICES NVVANASSCHE SERVICES NV werd opgestart in 2002 met als taak het verlenen van alle service en dienst na verkoop ten bate van de klanten. VANASSCHE SERVICES NV werkt momenteel met een 10-tal opgeleide vakmensen in een servicegebouw van 3.750 m2 met o.m. een magazijn, een leslokaal, een proefstation, een gaspakonderhoudslokaal en een moderne werkplaats.

VANASSCHE SERVICES NV AMBULANTE SERVICE

Staat garant voor een perfecte service bij u ter plaatse. Naast het uitvoeren van contractuele onderhoudstaken staat onze ploeg ambulante techniekers ter beschikking voor depannages en inspecties in de lokalen van de klant zowel binnen als buiten de contractuele waarborgperiode. De professionele aanpak van onze techniekers is ťťn van onze sterke troeven. We beschikken hiervoor over volledig uitgeruste servicebussen.
VANASSCHE SERVICES NV - DIENST NA VERKOOP

VANASSCHE SERVICES NV DIENST NA VERKOOP

Niet alleen voor de producten geleverd door Vanassche maar ook voor het onderhoud en de herstellingen van materiaal van andere merken kan u in de regel bij ons terecht.
VANASSCHE SERVICES NV - MAGAZIJN WISSELSTUKKEN

VANASSCHE SERVICES NV MAGAZIJN WISSELSTUKKEN

VANASSCHE SERVICES NV beschikt over een belangrijke voorraad aan originele onderdelen van sterke merken waardoor we u snel en efficiŽnt kunnen helpen.
VANASSCHE SERVICES NV - ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

VANASSCHE SERVICES NV ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

Onze professioneel uitgeruste werkplaats met een afzonderlijke ruimte voor mechanische herstellingen, beschikt over onder meer twee hydraulische hefbruggen voor vrachtwagens, een zware rolbrug, een hydraulische plaatschaar, een hydraulische afkantbank, een plooibank, een ponsmachine, diverse lasapparaten en alle nodige uitrustingen voor een professionele aanpak. Ook de nodige middelen voor een grondige diagnose en controle zijn aanwezig.
VANASSCHE SERVICES NV - ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN
VANASSCHE SERVICES NV - ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN
VANASSCHE SERVICES NV - ONDERHOUD EN HERSTELLINGEN

VANASSCHE SERVICES NV LESLOKAAL - OPLEIDING

Ten behoeve van een degelijke opleiding bij de levering van nieuwe voertuigen en uitrustingen beschikken we over de nodige opleidingsruimtes. In ons degelijk didactisch uitgerust leslokaal kunnen we ook diverse kwaliteitsvolle opleidingen aanbieden, o.a. de cursus pompbedienaar. Zowel de theoretisch als de praktijkgerichte opleiding wordt gegeven door ervaren lesgevers.
VANASSCHE SERVICES NV - FULL SERVICE GASPAKKEN

VANASSCHE SERVICES NV FULL SERVICE GASPAKKEN

VANASSCHE SERVICES NV beschikt over een onderhoudslokaal voor het reinigen na een interventie en de controle van de gas- en vloeistofdichtheid van de gaspakken. Hier wordt ervoor gezorgd dat uw gaspakken opnieuw in alle vertrouwen kunnen ingezet worden. Decontaminatie, herstelling en controle worden overeenkomstig de geldende normen en de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd. Uiteraard kunt u kunt ook bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe gaspakken.